Ajankohtaista:

27.1.2018Tallin toiminta loppuu 30.4.2018Lue lisää »

Avoinna:

Ma - ke ja Pe klo 16-20 La 9-15

Opettajina: Ratsastuksenohjaaja Krista Immonen Vammaisratsastusohjaaja, lähihoitaja Pauliina Luukinen.

Ota yhteyttä!

Erityisryhmät

Otamme vastaan ryhmiä ja yksittäisiä asiakkaita arki päivisin. Kysy vapaita aikoja!

Palvelut erityisryhmille:

1. Ratsastustunti

Erityisryhmän ratsastustunnit ryhmässä tai yksityistunnilla. Esim alkeiskurssi, jonka tavoitteena on oppia ratsastuksen perusteita. Alkeiskurssilta voi jatkaa jatkokurssille.

Tavoitteena ratsastuksessa voi olla myös tasapainon kehittäminen, keskittymiskyvyn parantaminen, tai muu yhdessä sovittu asia. Ratsastamme kentällä ja maastossa luonnosta nauttien.

                   m_erkka_7.JPG        

                                                     m_erkka_9.JPG    

2. Hevos- ja tallitoiminta

Opetellaan hevosmiestaitoja kuten, tallitöitä, hevosten hoitoa ja ruokkimista.Tallitoiminnalla voi olla positiivisia vaikutuksia myös arkeen ja sen toimintoihin. Tallilla kaikki aistit saavat herättelyä.

Tallimme ei kuitenkaan tarjoa ratsastusterapiaa vaan mukavaa ja rentoa harrastustoimintaa.Vakiotunti voidaan sopia pidettäväksi kerran viikossa tai sopimuksen mukaan. Ratsastus- ja hevostaitojen opettelemisen lisäksi tärkeätä on positiiviset elämykset ja kunnon kohottaminen.

Tallillamme on mahdollisuus suorittaa SRL:n hevostaitomerkkejä sekä ratsastusmerkkejä. Merkkien tarkoituksena on antaa tavoitteita ja motivaatiota ratsastuksen ja hevostaitojen harjoitteluun. Merkki on myös hieno muisto opitusta taidosta.

       m_erkka_6.JPG                                                                       m_erkka_10.JPG  

3. Hevosten vierailukäynti

Teemme vierailukäyntejä mm palvelukodeilla hevosten kanssa. Vierailulla on mahdollisuus tutustua hevoseen, harjata ja hoitaa hevosta. Lisäksi talutusratsastusta tai ponikärriajelua. Pyydä tarjous!

        20151124_1352361.jpg
                     
               m_erkkary_1.jpg                                                                      
TallennaTallenna