Ajankohtaista:

27.1.2018Tallin toiminta loppuu 30.4.2018Lue lisää »

Avoinna:

Ma - ke ja Pe klo 16-20 La 9-15

Opettajina: Ratsastuksenohjaaja Krista Immonen Vammaisratsastusohjaaja, lähihoitaja Pauliina Luukinen.

Ota yhteyttä!

Palvelut yrityksille ja ryhmille

Järjestämme tilauksesta Kummun Tilalla unohtumattomat syntymäpäivät lapsellesi, työkaverille tai ystävälle. Suunnittelemme ohjelman toiveittenne mukaan. Palveluun voi kuulua ratsastusta, poniajoa, saunomista, hemmotteluhoitoja, jne.

       m_13.6.13_25.JPG                                                                                     yritysss.jpg

Polttarit Kummun Tilalla ovat ikimuistoinen elämys! Ohjelma voi olla asiapainotteinen tai hauska ja yllättävä! Ei edellytä aiempaa kokemusta hevosista. Ohjelmaan voi sisältyä hemmotteluhoitoja, hauskoja kilpailuja, ratsastusta tai kärryajelua jne. Päälle aittasaunan lempeät löylyt ja herkut Wanhassa Kummussa kruunaanat kokonaisuuden.

Kummun Tila on oiva retkikohde päiväkoti-, esikoulu-, ja koululaisryhmille. Ohjelma sisältää tilan eläimiin tutustumista  ja eläinten hoitamista. Luontopolulla  tutustutaan tilalla kasvaviin puulajeihin, ihmetellään muurahaisten ja muiden pieneläinten puuhia suurennuslaseilla ja luupeilla, bongataan lintuja, tehdään luontoaiheisia tehtäviä, jne. Ohjelmaan voi liittää ympäristökasvatusta, kierrättämistä, ym lapsille mielenkiintoisella tavalla. Ohjelma voidaan liittää osaksi opetussuunnitelmaa ja suunnitella aina vuodenajan mukaan. Ohjelman lopuksi eväshetki ja makkaranpaistoa nuotiolla.

Henkilökunnan virkistyspäivä. Ohjelma voi olla asiapainotteinen tai hauska ja yllättävä! Ohjelmaan voidaan sisällyttää ryhmäytymistä edistäviä harjoituksia. Ei edellytä aiempaa kokemusta hevosista. Ota yhteyttä ja suunnitellaan teidän tarpeisiinne soveltuva virkistyspäivä.

Pyydä tarjous!

                   m_1.9.13_2.JPG                                                                                  yrityss.jpg